Note

Rutina drejton botën

Rutina na drejton. Rreth 60% e veprimeve te ditës sonë janë zakon. Veprime që i përsërisim çdo ditë.

Njerëzit e suksesshëm janë ata që krijojnë rutina të shëndetshme dhe i mbajnë ato.

Rutina sjell shumë të mira. Krijon zakone të shëndetshme.
Rrit efiçensën pasi është një gjë që e ke zotëruar. Realizon diçka në më pak kohë.
I shkon përshtat vullnetit. Zakonisht kur përballemi me diçka të re ka një forcë rezistuese brenda nesh derisa të jemi rehat me të renë.
Ka ritëm. Përsëritja të jep mundësi ta bësh me një ritëm që kërkon më pak energji.
Dita jote ka axhendë. Pasi të mbarosh një punë e di se çfarë do të bësh më tej.

Një nga rutinat që më udhëheq është ajo e mëngjesit. Ora 8 me 9 për mua është më e rëndësishmja. Në këtë orë lexoj, meditoj, planifikoj ditën dhe shpesh frymëzohem me idetë më të mira.

Këmbët duket sikur më drejtojnë vetë të e njëjta rrugicë, te e njëjta kafe, te e njëjta karrige ku ulem shumicën e ditëve.Eshtë diçka që nuk më duhet ta planifikoj.

Kështu pasi kam ushqyer veten jam gati për t`iu dhënë ditës dhe për të ndihmuar njerëzit dhe punët në të cilat jam përfshirë.

Cila është rutina jote?

Standard