Universiteti dhe Karriera

Çfarё ёshtё Career Direct®?

Shikoni këtë video  pёr tё mёsuar mё shumё.

 

Çfarë e bёn unik Career Direct® ?

  • Career Direct® ёshtё njё nga mjetet mё tё pakta tё vlerёsimit qё pёrqas udhёzuesin e karrierёs nga njё perspektivё gjithёpёrfshirёse . Shumica e vlerёsimeve tё karrierёs ekzaminojnё njё apo dy fusha. Career Direct® shqyrton katёr komponentё thelbёsorё nё zgjedhjen e karrierёs: personalitetin, interesat, aftёsitё, dhe vlerat. Si rezultatCareer Direct ёshtё njё nga sistemet udhёzues mё tё mirё sot nё treg.

 

  • Career Direct® ёshtё zhvilluar gjatё njё pёriudhe 10-vjeçare dhe ёshtё testuar nё mёnyrё rigoroze dhe ёshtё vleftёsua, duke pёrdorur parimet psikometrike standarte pёr testimin dhe matjen. Mbi 120.000 të rriturit dhe studentët kanë përfituar prej Sistemit të plotë udhëzues të Career Direct.

 

  • Career Direct® ofron

Paketa STUDENT (e përshtatshme për nxënësit e shkollës se mesme dhe të gjithë atyre që dua të qartësojnë prirjet për studimet e mëtejshme )

 

Paketa PROFESIONAL (e përshtatshme të gjithë të rriturit që po kërkojnë të pozicionohen në jetë dhe tregun e punës.)

 

Sa kohë duhet për të përfunduar  Career Direct®?

Komponenti i vlerësimit mund të plotёsohet brenda njё ore.

Ju do të merrni formate tё plota tё raportave, tё cilat do tё jenё tё personalizuara, dhe tё lehta pёr t’u lexuar si njё PDF.

Karriera

KA NJЁ DIFERENCЁ NЁ LLOJIN E NDIHMЁS QЁ DO TЁ MERRNI NGA NJЁ KONSULENT I KUALIFIKUAR I CAREER DIRECT SESA NGA NDONJЁ PERSON TJETЁR.

Kur dikush zgjedh një Konsulenti tё Career Direct, ai po kёrkon pёr disa gjёra tё ndryshme, por ajo qё ёshtё mё e rёndёsishme dhe kryёsorja ёshtё qё Konsulenti tё jetё i interesuar nё nevojat e tij mё sё pari. Ata duan dikё qё ёshtё kompetent, kryen punёn e tij me shkёlqyeshmёri, dhe ka pёrulёsi dhe integritet. Shumё Konsulentёt mund t’i plotёsojne kёto kёrkesa. Pra, cili ёshtё ndryshimi? Unё besoj se ka tё paktёn tre ndryshime primare midis çdo lloj kёshilltari dhe njё Konsulenti tё Kualifikuar tё Career Direct.

Para së gjithash, Konsulentёt e Career Direct janё zgjedhur dhe trajnuar me kujdes. Performanca e tyre ёshtё monitoruar nё bazё ditore dhe u jepen sugjёrimet pёr pёrmirёsim. Standartet janё tё larta, duke pёrfshirё trajnimin si dhe duhet tё jetё njё person qё praktikon personalisht kujdestarinё nё jetёn e tij apo tё saj. Ata e kuptojnё qё janё duke u marrё me burimet qё u janё besuar juve, qёllimet qё keni, dhe dёshirёn tuaj pёr tё qёnё kujdestarё tё mirё me gjithçka qё u ёshtё besuar juve.

Së dyti, një Konsulent i Kualifikuar i Career Direct ka njё botёkuptim nё lidhje me tё qёnit njё kujdestar besnik. Ky botёkuptim ёshtё i pёrjetshёm nё natyrё dhe si rrjedhojё e ndihmon klientin e tij apo tё saj pёr tё qёnё njё kujdestar i mirё i burimeve. Konsulenti ndihmon njё klient pёr tё marrё vendime pёr Karrierёn qё kanё pasoja tё pёrjetshme. Konsulenti i Career Direct nuk do tё thotё se ёshtё domosdoshmёrisht mё i miri por ai ёshtё ndryshe.

Arsyeja e tretë është karakteri. Ne i zgjedhim Konsulentёt pёr Career Direct bazuar nё Karakterin e tyre. Njerёzve nё pёrgjithёsi nuk iu intereson tё dinё sesa shumё njohuri ka njё Konsulent, derisa ata dinё sesa shumё ai kujdeset pёr ta.

 

E vёrteta e thjeshtё ёshtё se… Career Direct® ndryshon jetet!

Lexoni vetëm disa, nga shumë jetë tё ndryshuara qё ka sjellё Career Direct® pёr njerёz  si ju!

“Faleminderit pёr programin e shkёlqyer tё Test Vlerёsimit Career Direct® . E mora test vlerёsimin si njё dhuratё nga mamaja ime dhe mund tё them me gjithё zemёr se ishte shumё e nevojshёm, si pёr drejtim edhe pёr rikonfirmimin e disa perceptimeve pёr veten.” Bryan K.

“Me të vërtetë jam kёnaqur me Programin Career Direct® . Ka qёnё interesante tё di mё shumё pёr veten dhe tё kem mundёsi tё fokusohem nё njё karrierё specifike”.” Majkëll M.

“Test Vlerёsimi i Career Direct® mё ka ndihmuar tё kuptoj veten dhe nё tё njёjtёn kohё dhe mё qartёsoi pse jam i pakёnaqur me pozicionin qё kam.” Tim V.

“ Career Direct® i solli tё gjitha gjёrat sё bashku nё menyrё qё tё mund tё bёja njё analizё objektive” Gerald C.

“Çdo person duhet të bëjë Test Vlerёsimin Career Direct!® Personalisht mua mё ka ndihmuar shumё tё sistemoja atё qё prisja nga puna dhe nga jeta.” B’Nae P.

“Mendova qё pjesa e profilit të personalitetit tim tek Career Direct® ishte shumë sakt. Ishte tamam pёr mua” Claire J.

Në përgjithësi, mendoj se gjithё test vlerёsimi Career Direct® ishte jashtё mase ndihmё dhe mjaft mirё i organizuar. Mendova se ia vlejti pёr çmimin.” Kathleen D.

Test Vlerёsimi Career Direct® mё ka ndihmuar tё kuptoj sё nёpёr vite kam bёrё ato punё qё mё janё ofruar dhe kam ndёrtuar njё numёr aftёsish, por nuk kam ndjekur dёshirat e zemrёs dhe interesat qё pёrkojnё me personalitetin tim.” Rebecca C.

“Faleminderit qё mё keni konfirmuar pёr atё se kush jam unё dhe pёr ndihmёn qё tё jem i organizuar nё tё ardhmen!” Bernard M.

 

Cdo vizitor i iMakiato.com përfiton 15% ulje për një kohë të limituar. Mbi 5 veta 25% ulje.

Na shkruani këtu imakiato@gmail.com

Advertisements

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google+

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google+. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.